Despre noi

Pornind de la premisa că tratamentul dentar de calitate este posibil doar în măsura în care este realizat de o echipa de medici profesioniști care lucrează cu materiale și echipamente de ultima generație, am reușit să ne ridicăm la aceste standarde având un singur obiectiv: satisfacția pacientului.

Imagini din clinica

null

Imagine informativa

null

Imagine informativa

null

Imagine informativa

null

Imagine informativa

null

Imagine informativa

null

Imagine informativa

În cadrul clinicii Artem Dental, abordăm toate specialitățile medicinei dentare, dar ceea ce ne reprezintă cu succes este Implantologia Dentară și implicit sistemul de reabilitare orală completă și complexă Fast&Fixed marca Bredent.

Artem Dental este singura clinică din zona Moldovei care iți oferă cea mai simplă și rapidă metodă de reconstrucție a zâmbetului, ce îmbină perfecțiunea tehnologiei germane cu experiența specialistului nostru certificat Bredent SKY Fast&Fixed, Dr. Daniel Acatriei..

Experienta
Tehnologie
Amabilitate

Alege o clinica stomatologica de incredere

În centrul atenției și acțiunilor noastre se află pacientul, iar din acest motiv acesta va beneficia de un plan de tratament personalizat ce va conține tratamentele recomandate, etapizarea în timp a acestora precum și costul intervențiilor, toate acestea fiind realizate prin colaborarea medicilor specialiști.

Clinica noastră își propune, pe termen lung, dezvoltarea unui sistem medical de investigare, tratare și monitorizare a pacienților săi la un nivel ridicat de excelență și profesionalism.

Ne dorim să vă bucurați de un zâmbet frumos pentru întreaga viață și ne-ar face o deosebită plăcere să dobândiți acest zâmbet alături de noi. Vă invităm să descoperiți mai multe informații despre Artem Dental accesând și pagina noastră de Facebook. Pentru progrămari sau informații suplimentare, contactați-ne acum.