English EN Italian IT Romanian RO Spanish ES

Tehnologie Dentară

La Artem Dental punem accent pe calitatea serviciilor pe care vi le oferim. Tocmai din acest motiv, investim constant în tehnologie dentară inovatoare pentru ca tratamentul dumneavoastră să fie tot timpul eficient și sigur.

tehnologie dentara iasi sterilizare

Sterilizare – 100% Siguranță

Respectăm cu strictețe procesul de sterilizare al instrumentarului medical. Toate trusele și instrumentele sunt ambalate în vid, în pungi speciale de unică folosință, sterilizarea realizându-se comform normelor europene.

tehnologie dentara endodontie microscopica

Endodonție Microscopică

Vă garantăm reușita tratamentelor prin intervenții microscopice cu ajutorul cărora economisiți bani și timp. Medicul nostru specialist poate stabili, în acest fel, un diagnostic precis și poate trata complet și eficient canalele radiculare.

tehnologie dentara pentamix

Pentamix – precizie în amprentare

Amprenta reprezintă un pas foarte important și decisiv în viitoarele lucrări protetice. Din acest motiv, sistemul de malaxare automată Pentamix oferă un amestec complet omogen pentru amprente de o exactitate excepțională și restaurări care se potrivesc perfect… de fiecare dată!

tehnologie dentară terapie laser

Terapia cu laser

Laserul stomatologic este considerat o modalitate precisă și eficientă de a efectua multe proceduri stomatologice. El este folosit în terapia cariilor, chirurgia țesutului moale, desensibilizare, reconturare osoasă, tratament de canal, incizia și drenajul abceselor, și multe altele.

tehnologie dentară A-PRF I-PRF

Tehnica A-PRF

Această tehnologie reface țesutul afectat de până la 10 ori mai repede decât vindecarea naturală. I s-a dovedit eficiența în tratamentele cu implanturi dentare Fast&Fixed și nu numai, reducând semnificativ perioada de vindecare dintre etapele chirurgicale.

tehnologie dentară bredent skye fast & fixed

Fast&Fixed – Bredent – Germania

Artem Dental vă oferă cel mai inovator sistem de implanturi dentare din lume, de la producătorul recunoscut mondial pentru calitatea oferită – Bredent Germania. Sistemul Fast&Fixed oferă siguranță, calitate și durabilitate.